Digital Project Manager met impact

Solliciteer nu

Digital Project Manager met impact

Projecten met positieve impact van a tot z begeleiden

32 - 40 uur · Amsterdam

De uitdaging

Zou jij graag digitale projecten leiden en daarmee maatschappelijke impact maken?
Of het nu gaat om een online leerplatform waar duizenden leerlingen dagelijks nieuwe kennis opdoen, een platform voor kennisdeling over maatschappelijke thema’s of het digitaal ontsluiten van een collectie van een museum - onze websites en platformen zorgen voor maatschappelijke impact en blije gebruikers. Als Digital Project Manager ben je de spil die dit alles mogelijk maakt. Je vormt een brug tussen onze opdrachtgevers en ons team van developers. In deze sleutelrol vertaal je klantwensen naar concrete taken voor het team en samen met het team realiseer je binnen de planning en budget resultaten die impact maken!

Benieuwd naar projecten van ons, check even deze link. 

Over Driebit

Driebit is een onafhankelijk digitaal bureau, gevestigd in Amsterdam. We bouwen platforms waar mensen kennis delen, samenwerken en nieuwe kennis creëren. Driebit werkt aan duurzame projecten met impact, hierin vinden we cultuur, duurzaamheid en democratisering van kennis belangrijk. 

Binnen Driebit bieden wij jou de kans om jezelf breed te ontwikkelen of om je juist te specialiseren in gebieden één van onze werkgebieden, zoals bijvoorbeeld Linked Open Data of kennis deelplatformen.

Driebit is voortdurend in ontwikkeling en samen bouwen we aan de verdere groei van het bedrijf. Naast je dagelijkse projectwerk, kun je jouw ondernemerschap tonen en meedenken over verbeteringen van bijvoorbeeld de operatie, werving van nieuwe collega's, het HR-beleid of de marketingstrategie. 

Naast serieus werken (wat ook leuk kan zijn) organiseren we iedere maand iets van fun: van een borrel of etentje tot suppen, bootje varen, boulderen of een tafelvoetbalworkshop. En natuurlijk leuk als je zelf met ideeën komt! 

Wat breng jij?

 • Je hebt ruime ervaring met het succesvol leiden van digitale projecten volgens Agile/Scrum.
 • Je kan goed plannen en organiseren, weet prioriteiten te stellen en jongleert moeiteloos tussen uiteenlopende taken, projecten en klanten.
 • Je bent een daadkrachtige aanpakker, werkt graag met een team naar mijlpalen toe en houdt van het vieren van successen.
 • Je hebt commercieel inzicht waarmee je helpt bij commerciële trajecten met bestaande of potentiële nieuwe klanten.
 • Je kan helder communiceren met zowel opdrachtgevers als developers en weet duidelijk te omschrijven wat de wensen of problemen zijn.
 • Je vindt het leuk om bij een kleine organisatie te werken en kan je vinden onze kernwaarden: duurzaam, samen en effectief.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en woont ook in Nederland.
 • Ervaring met JIRA is een pre.

Wat kan Driebit je bieden?

 • We bieden je een boeiende en leuke baan bij een positief en sympathiek bedrijf voor 32 tot 40 uur per week.
 • Jouw inzet, talent en expertise dragen bij aan websites en platformen met maatschappelijke relevantie.
 • Een baan met een hoge mate van zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en steeds weer wat nieuws te leren.
 • Je komt terecht in een warm en hecht team waar kwaliteit en impact voorop staan.
 • We bieden je een marktconform salaris en een goede pensioenregeling.
 • Een balans tussen thuiswerken en ons kantoor op een van de mooiste plekken in Amsterdam, op loopafstand van Amsterdam CS. Altijd uitzicht op leuke bootjes en perfect voor een wandelingetje na de lunch!

Interesse?

Zin om bij ons team te komen werken? Dan horen we heel graag van je!